Testamente

Testamente

Bestem hvem der skal arve med et testamente

Vil du selv bestemme, hvem der skal arve efter dig? Eller hvilke omstændigheder din arv skal videregives under? Så bør du få lavet et testamente. Med et testamente kan du nemlig selv bestemme over din arv, og dermed sikre din arv og dine arvinger.

Uden et testamente er det arvelovens regler, der bestemmer, hvem der arver efter dig. Det vil derfor være familien, herunder som udgangspunkt dine børn og/eller ægtefælle, der arver efter dig. I denne sammenhæng skal du være opmærksom på, at kærester ikke arver efter hinanden, uanset om I har børn sammen og har boet sammen længe. Har du hverken børn eller ægtefælle, kan dine forældre, dine bedsteforældre eller nevøer og niecer også være arvinger til dig.

Arvefølgen afhænger af din familiestruktur

Du kan også risikere, at din arv går til statskassen, hvis du ikke har arvinger efter arveloven. Der kan altså være mange gode grunde til at oprette et testamente – ikke mindst at du har mulighed for at få dine ønsker opfyldt om, hvad der skal ske med det, du efterlader dig.

Få et tilbud på udarbejdelse af testamente

Med mine mange års erfaring med udarbejdelse af testamenter står jeg klar til at hjælpe dig med kompetent rådgivning i hele processen. Kontakt mig i dag og få et uforpligtende tilbud på udarbejdelse af testamente. Ring på (+45) 24 23 08 26 eller send en mail på info@annihaldjensen.dk. Se også, hvad jeg tilbyder inden for opgørelse af dødsbo samt mortifikation af pantebreve/ejerpantebreve.