Pantebrev og ejerpantebrev

Jeg hjælper med at finde den mest formålstjenlige løsning og med at gennemføre den.

Pantebrev og ejerpantebrev

Få hjælp til aflysning eller mortifikation af ikke-digitaliserede pantebreve/ejerpantebreve

Hvordan slipper man af med ikke-digitaliserede pantebreve eller ejerpantebreve, som stadig er tinglyst, men hvor papirpantebrevet er bortkommet?​

Desværre er det ikke så nemt at få aflyst et pantebrev, som er bortkommet, men en mulighed er at få det udslettet i medfør af Tinglysningslovens § 20, stk. 2 eller at anlægge en retssag med henblik på at opnå en mortifikationsdom, så pantebrevet eller ejerpantebrevet derefter kan aflyses.

Få en nem og overskuelig proces

Behandling af en retssag med henblik på mortifikation kører i dag helt digitalt, og der skal ikke gives møde i retten under sagens behandling. Jeg hjælper med at finde den mest formålstjenlige løsning og med at gennemføre den – og jeg hjælper også med at oprette og tinglyse nyt pantebrev eller ejerpantebrev. På den måde kan du få en nem og overskuelig proces med aflysning af pantebrev og ejerpantebrev.

Få et uforpligtende tilbud på udarbejdelse af pantebrev og ejerpantebrev

Vil du høre mere om, hvad jeg tilbyder inden for udarbejdelse af pantebreve og ejerpantebreve, så tøv ikke med at kontakte mig på (+45) 24 23 08 26 eller info@annihaldjensen.dk. Se også, hvad jeg tilbyder inden for opgørelse af dødsbo.